lørdag den 1. oktober 2016

Revider dit budget

Det vil for rigtig mange være nødvendigt at revidere deres budget. For en del arbejdsløse kontanthjælpsmodtagere var udbetalingen i går første indikation på kontanthjælpsloftet. For andre vil chokket komme senere på året.

Jeg frigav et Excel-regneark med et budget den 21. december 2015 ovre på bloggen Genfind kontrollen med dine penge. Hvis ikke du allerede har hentet det, vil jeg da varmt anbefale dig, at få det gjort, så du får dig et overblik.

Nu skal vi ikke diskutere politik, men derimod forholde os til virkeligheden. Hvis man ser Luksusfælden på TV3, så er der rigtig meget udenomssnak på området. HVIS du har udgifter du kan sanere, så er det aldrig for sent at få det gjort. Du kan f.eks. overveje hvor meget du kan spare på dit telefonabonnement ved at læse Spar en plov om året på fri tale!

Anyway, læs artiklerne her på bloggen. Brug det i din jobsøgning. De mange tips der gives er til stede for at hjælpe enhver i deres jobsøgning, og du skal være så hjerteligt velkommen til at stille spørgsmål, hvis du mangler oplysninger på noget område eller om noget bestemt emne.

Fortsat god weekend herfra. :-)