onsdag den 11. november 2015

Skriv din ansøgning og CV rigtigt

I dag vil jeg dele et link med jer, der kan hjælpe jer med at skrive både jeres ansøgning og CV rigtigt. Der er mange gode skabeloner at hente på domænet skrivansoegning.dk.

Det er meget vigtigt at skille sig ud når du sender en ansøgning. Det er ikke sikkert, at kreativitet vægtes højt i selve bogholderiet - indforstået bogholder-vits :-) - men til gengæld skal du sikre dig, at du bliver bemærket når rekrutteringskonsulenten har 200 ansøgninger foran sig...

Nogle af de avancerede skabeloner koster penge, og det stiller dig over for to valg. Enten kan du vælge at købe den 'korte' periode, eller også kan du bruge selve designet som appetitvækker, og gøre noget lignende selv.

Husk, at du ALDRIG kan bruge en ansøgning to gange. Din motivation og tekst skal skinne af entusiasme og energi for den stilling du vil søge, og så nytter det ikke noget, hvis din ansøgning bærer præg af at være en standardansøgning.

Jeg ved godt flere vil indvende, at når først man har skrevet 50 ansøgninger er det svært, at forny sig. Men det forklarer så også hvorfor nogle mennesker skriver 240 ansøgninger før de får jobbet mens andre kun skriver 20 før den første samtale, og så får tre samtaler i rap. Husk det, for din tid er mindst lige så værdifuld som alle andres, og derfor kan du lige så godt bruge de tips du får her på bloggen rigtigt, så du får det rigtige resultat - nemlig jobbet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar