tirsdag den 3. november 2015

LinkedIn - Hvis ikke du har en profil endnu, så kom i gang...

Hvis ikke du har en profil på LinkedIn endnu, så er det på høje tid at komme i gang. Som inspiration kan det måske hjælpe at se min egen profil på LinkedIn, så du kan danne dig et indtryk af hvad der er tale om. Du kan finde min profil ved at klikke på ordet "min profil" i denne sætning.

LinkedIn giver dig en meget vigtig fordel på jobmarkedet, nemlig netværk. Du kan samle såvel dine professionelle som dine private kontakter, og du kan hente en del fordele ved at få folk du har arbejdet sammen med til at anerkende dine kompetencer. Ikke noget med fusk eller penge under bordet... :-) Men ganske enkelt evnen til at få anbefalinger ved at du selv anbefaler folk for deres kompetencer. Så skal resten nok komme helt af sig selv.

En meget vigtig ting når du bruger sociale medier er, at du naturligvis skal være socialt indstillet. Det dur bare ikke med folk der sidder i hver sit hjørne og kigger passivt på, mens de forventer, at alting kommer til dem. Der skal handling til, og du skal tilføje mennesker for, at de kan blive opmærksom på dig.

Så bare se at komme i gang. Så skal der nok komme mere her på bloggen. Rigtig god fornøjelse med oprettelsen af din LinkedIn-profil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar