søndag den 1. november 2015

Få styr på dine e-mails

Det er af yderste vigtighed at have en indbakke der er ryddet op - orden er guld i denne forbindelse. En af de største grunde til stress er indbakker, hvor der ikke er styr på tingene. Der findes faktisk hjælpemidler, som mange slet ikke tænker på.

For det første er undermapper en god ting. Del dine mails op i Ansøgt, Afslag m.v. Hvad der nu engang passer dig, men sørg for at smide mails ind de rigtige steder. Dels kan du således lynhurtigt dokumentere din aktivitet, men samtidig giver det dig en indre ro, at behandlet e-post forsvinder fra indbakken og sendt post. Så er det hele samlet det rigtige sted.

En anden ting er opfølgning. Hvis du f.eks. bruger Outlook, så kan du sætte en opfølgning til Næste uge, hvis det er der du gerne vil rykke for et svar når du f.eks. har klaget over en offentlig myndighed, f.eks. med hensyn til refusioner af tandbehandling i udlandet eller noget helt andet.

Når du har styr på din postkasse, så opstår der helt naturligt et overskud, der giver dig langt mere tid - og husk nu, at du behøver ikke tjekke din mailkonto hver time. Typisk skriver folk om morgenen og så lige efter frokost, så det er dér du med fordel kan tjekke, og giv den derefter gas på alle andre tangenter end at tjekke og dobbelttjekke dine mails. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar