onsdag den 22. marts 2017

Nogle gange skal ALLE bolde kastes op i luften

I fortsættelse af artiklen Du skal vide hvad passion er før du kan bruge den tænker jeg, at det er vigtigt, at få sagt det igen: nogle gange skal alle bolde kastes op i luften. Du er måske nået til et punkt, hvor din SWOT-analyse fortalte dig, at du har nogle andre kompetencer end du tidligere har været opmærksom på, og du har måske fået øjnene op for at gå en ny vej.


Så gælder det bare om at få fingeren ud af gaskanalen. Det er nemlig aldrig for sent at komme i gang med noget andet, når slutresultatet er, at du bliver både gladere, mere motiveret og får større inspiration.

Dog skal man, som med alt andet, også være parat til at betale prisen - både i forhold til tidsforbrug for at gennemføre en ny vej, men også de omkostninger, som er forbundet med at investere i egen fremtid.

Mange misforstår nemlig begreberne, og så ender man nemt med halvfærdige uddannelser, en bred erfaring, men aldrig noget der holder ret længe. Det kræver engagement, vilje, stædighed og allervigtigst: at dit mål er så tilstrækkeligt attraktivt, at du ikke giver op.

Held og lykke med at få kastet alle boldene op i luften. Nu kommer foråret, lyset er på vej, og nu har du chancen for at skabe en forandring for både dig selv og dine omgivelser. Du skal bare tage skridtet, og jo før jo bedre. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar