tirsdag den 22. december 2020

Glædelig jul til alle bloggens læsere

Her et par dage før juleaften synes jeg det er på sin plads, at sige tak fordi du har fulgt med på denne blog. Jeg håber du har kunne finde inspiration til din jobsøgning, og i hvert fald fortjener du lidt opmuntring i denne tid.

I morgen-nyhederne kunne vi høre, at et bagagehåndteringsselskab i lufthavnen var gået konkurs. 200 flere i arbejdsløshedskøen.

Det er noget af en sørgelig julegave at få med hjem til familien, og alle, der læser med her på bloggen kan stensikkert genkende det ubehagelige. Det er aldrig sjovt at være ledig og jobsøgende. Alle taler om én som om man var tredjerangsborger, og økonomisk er man endog særdeles udfordret, hvis ikke man er a-kasse medlem, og dermed på kontanthjælp...

Husk det gode humør, og at det er NU du kan sætte et par hug ind med DIN ansøgning!

Det er vigtigt at huske, for der er jobs, hvor ansøgningsfristen udløber her i juledagene, og hvorfor ikke lige give den en ekstra skalle, hvis nu det giver dig et mindre forspring?

Husk at kommentarfeltet ikke bider. Jeg vil meget gerne høre fra dig, kære læser. Både for at finde ud af, hvad jeg kan gøre bedre, men også hvad der har fungeret for dig til inspiration for andre læsere...

Glædelig jul og Godt nytår til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar