torsdag den 9. juni 2016

What doesn't kill you makes you stronger!

Ovenstående mundheld er faktisk meget sandt. Der er nogle, som knækker af modgang - og det vil jeg ikke forklejne med denne artikel. Derimod vil jeg gerne lige slå et slag for et andet ordsprog, jeg også nyder, nemlig fra Englands tidligere premierminister: "Never. Never ever give up!"

Der er mange, som helt har misforstået offentlige myndigheder. Du får fortalt, at jobcenteret er til for dig, men lynhurtigt vil det gå op for dig, hvorfor du SKAL satse på et a-kasse medlemskab når du er kommet i job. Ydelsescentre er begyndt at håndtere lovgivningen endog særdeles stringent, og det kan knække de svageste.

Når folk straffes efter forløb på SU, og andre kan køre på frihjul, så ER der forskelsbehandling i systemet. Et system ingen rigtig tør pille ved, fordi der går politik i det. Det skal vi ikke diskutere her. Det vi til gengæld skal huske her på bloggen er, at fokusere positivt på, at der ALTID er en bedre vej. Når du møder modgang, så giv den gas, juster kursen, og find nye metoder.

Det skal nok lykkes, og de positive mennesker når altid længst. Det er det eneste INGEN kan tage fra dig. Dit livssyn er dit helt eget - og det skinner igennem i den måde, du håndterer dine udfordringer her i livet.

Held og lykke derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar