mandag den 15. februar 2016

Nye veje og nye kanaler

Selv DBA - Den Blå Avis - kunne være en ny vej og en ny kanal til et nyt job. Du har bl.a. kategorien Diverse - Meddelelser, men også kategorien Job, hvor der nogle gange annonceres alternative stillinger.

Som jeg så ofte før har sagt, så er der intet, der kan forhindre dig i succes, hvis du tør tjekke nye veje og nye kanaler til dit næste job. Det er altid ved at gå nye veje, at det vil lykkes for netop dig.

I gamle dage, da jeg selv var barn, var søndags-Berlingeren den 'almindelige' kanal. Dengang havde man en femte sektion, som indeholdt seks-otte erhvervssider, hvorefter resten af sektionen var fyldt med annoncer. Dette har internettet overtaget, og i dag er det relativt begrænset hvilke stillinger der annoncerer i tillægget med navnet Business. Alting skal jo så gerne være på engelsk nu til dags... :-)

Verden er i udvikling, og det er jobsøgningen også, så du går aldrig galt i byen ved at tjekke nye kanaler i din jobsøgning. Tværtimod vil du opdage, at det måske også er en kammerats nye job, der sætter dig på sporet af en ny udvikling, så hvorfor ikke give det en chance?

Rigtig god fornøjelse med din jobsøgning. :-)