lørdag den 19. november 2011

Hvordan fremmes passionen?

Der er stor forskel mellem selvfinansieret passionssøgning og så det seneste forslag fra regeringen. Nu skal kontanthjælpsmodtagere have 'ret' til 3 ugers ferie...

Jeg forstår godt børnefamilier vil have tid sammen med sine børn, men perspektiverne er både forlæns og baglæns uigennemskuelige.

Hvor mange gange har vi ikke hørt om folk er blevet straffet når de har vundet i en konkurrence? Det har vakt en vis sympati fordi enhver kunne have solgt gavekortet til ferien via DBA. ganske som forargelsen har været stor når nydanskere har sparet sammen for at besøge familien i hjemlandet... Ingen taler om hvor dyr en familiesammenføring kunne have været.

Men i fremtiden kan det ødelægge jobsøgningen langt ud over de tre uger. Hvem søger et job når samtalen skal holdes midt i "ferien"?

Og hvor mange vil ikke føle sig til grin blandt lavtlønnede når nu fordelene alene gives til folk på passiv forsørgelse?

Vi vil gerne have væksten fremmet, og det kræver engagement fra alle. Hvad er DIN holdning til det nye forslag fra regeringen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar