mandag den 19. marts 2018

Vi må alle tage ansvar!

Selvom vi naturligvis alle er underlagt fysikkens love og den simple grundregel, at man næppe kan 'skabe' sit eget job uden helt speciel viden, så er én ting sikkert: vi må alle tage ansvar! Vi kan skabe rammerne for et job, og måske endda få en arbejdsgiver til at se nye muligheder ved f.eks. at kombinere to deltidsstillinger til en fuldtidsstilling, men hvis ikke vi tager ansvar, når vi ingen vegne.Det er meget moderne at give alle andre skylden for sine omstændigheder. Det vækker sikkert også en del sympati i mange kredse. Det rykker bare ikke noget, vel? :-)

Derfor er dagens budskab her på bloggen, at se muligheder frem for forhindringer. Jo mere positivt vi skuer verden omkring os, jo bedre går det os i såvel jobsøgningen som til samtalen - og ens odds for at få jobbet BLIVER bare bedre, når man er villig til at rykke sig frem for, at forvente, at alle andre skal rykke sig...

Det er naturligvis aldrig sjovt at være frustreret. Ens økonomi kan hurtigt blive alvorligt udfordret af en periode med arbejdsløshed. I den slags omstændigheder kan det være rigtig svært at bevare det lyse sind.

Men vend lige billedet om.

Bliver det bedre af, at se alt med negative briller?

Altså kan du lige så godt erkende, at vejen frem ER at se verden fra den mest positive vinkel. Så bliver det hele bare en smule nemmere.

Held og lykke - og rigtig god uge til alle. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar