mandag den 17. april 2017

Styrk dit netværk

For et halvt år siden skrev jeg artiklen Brug dit netværk. Fik du læst artiklen? Hvis ikke, så klik på linket ved at klikke på titlen for at læse den igen. Det er en meget vigtig artikel, for du kan stadig nå at bruge sidste fridag i påsken på at få logget ind på LinkedIN, for at øge dine chancer for, at lade netværket arbejde for dig.


Mange er tilbageholdende med at bruge deres netværk. Det kan vi ikke bruge til noget, vel?

Som jeg har skrevet flere gange, så handler teknikkerne her på bloggen om, hvordan du placerer dig forrest i jobkøen. Derfor skal du også se at få investeret lidt tid på at få dyrket dine netværk. Den halve time du bruger på at opdatere din profil, få givet nogle anbefalinger af andres kompetencer vil komme igen - enten i form af god karma, men også i godkendelser af dine kompetencer.

Folk kan være meget tilbageholdende med offentligt at tilkendegive, at du har en kompetence, men det skal du ikke lade dig slå ud af. Fortsæt det gode arbejde.

Du kan være helt sikker på, at du derved er den næste DE tænker på næste gang deres firma søger en medarbejder med netop dine kompetencer, så hvorfor ikke prøve at gøre lidt opmærksom på dig selv? Du skal ikke være spor genert i forhold til at gøre dette.

Alle fornuftige mennesker bruger denne metode, så hvorfor skulle du holde dig tilbage?

God vind med projektet. :-)