tirsdag den 24. maj 2016

Giv den gas. Mere gas - Max gas!

Jeg har skrevet om at give den gas før. Men der skal mere gas på dit målrettede arbejde for at finde dit næste job. Hvis du vil have succes, og nå målet, så skal du læse meget opmærksomt med på denne artikel.

søndag den 22. maj 2016

Sæt aldrig dit lys under en skæppe

Det gamle mundheld "Sæt aldrig dit lys under en skæppe" kunne i moderne tider omskrives til: "Tillad dig selv, at lade dit lys skinne - over alt!" Du må aldrig tvivle på dig selv, når det gælder jobsøgning.

torsdag den 19. maj 2016

Se muligheder frem for begrænsninger

Jeg fik forleden en mail hvor en læser spurgte:
Hej Henrik
Hvad skal jeg gøre for at finde et job, når jeg ikke har nogen speciel uddannelse? Selv kasseassistentjobs besættes nu om stunder af folk under 18. Jeg kan jo ikke ændre på min dåbsattest.
Det vil jeg gerne svare på.

lørdag den 7. maj 2016

Får du søgt nogle jobs her i weekenden?

Billedkilde: mobilsiden.dk
Får du søgt nogle jobs her i weekenden? Når nu den er forlænget for de fleste, er der jo gode chancer for, at fordybe sig - også selvom vejret næsten er for godt til at opholde sig indendørs... :-)

mandag den 2. maj 2016

Tro på det KAN lykkes!

En meget vigtig nøgle til succes i jobsøgningen er, at du tror på det KAN lykkes. Det er grundlaget for enhver god begyndelse, og det er samtidig nøglen til at bevare lysten til at kæmpe videre og søge på nye måder.